WebIGS Iş Güvenligi Takip Sistemi

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

WebİGS'nin hosting hizmeti olmasının bize ne avantajı var?

Maliyet ve Hizmet avantajları var!...


WebİGS'nin Hosting Hizmeti olmasının avantajları şunlardır:

  • Satın Alma Maliyeti: WebİGS'nin hosting yapısı altında kiralanması WebİGS'de yıllara yayarak ödemenize yani başlangıç maliyetinizi düşürmenize imkan vermektedir. Piyasada bulunan diğer İş Güvenlik Takip Sistemlerine göre WebİGS mikro ve orta ölçekli Kobilere destek amaçlı olarak uygun fiyatlar sunmaktadır.
  • Donanım Maliyeti: WebİGS'in hosting altyapısı sizi ek donanım, altyapı maliyetlerinden ve bunların bakım destek gibi dolaylı masraflarından kurtarır. Eğer WebİGS iş yerinize kurulup internet üzerinden iş merkezlerinize hizmet vermesi durumunda karşılaşacağınız ana Donanım Maliyetleri özetle;
    Sunucu Bilgisayar (Server),
    - Sunucu Bilgisayar için gerekli İşletim Sistemi Lisansları,
    - İnternete açılım kurmanız için gereken Güvenlik Duvarı (Firewall),
    Günlük Yedekleme için gerekli ek hızlı disk/burner ve çift-yönlü (upload-download) hızlı internet bağlantısı ve bu altyapıyı destekleyecek güç sistemleri olacaktır.

    WebİGS Hosting Hizmeti kapsamında ek donanıma ihtiyacınız olmaz.

  • Destek Kolaylığı: WebİGS'in hosting olarak çalışması, standart sistem içindeki düzenlemelerin ve ek geliştirmelerin kolayca aktarılmasına imkan vererek WebİGS'in üretici firma üzerindeki maliyetlerini düşürmektedir. Buna ek olarak WebİGS'nin getirdiği "kolaylık", yazılıma yeni eklenebilecek güzel fikir veya güncellemelerin kolayca yapılması anlamına geldiğinden dolayı Sistemin hızla gelişmesine olanak vermektedir. 

    Buna bir örnek olarak hemen hemen hepimizin kullandığı Hotmail, Gmail ve Facebook yazılımlarını verebiliriz. İlk kullanmaya başladığınız zamandan itibaren bu yazılımların hızla değiştiğini ve geliştiğini fakat bu değişimlerin bizi etkilemediğini söylemek mümkün. Aynı şekilde WebİGS üzerinde yapılan standart, genel değişiklikler ve geliştirmeler de kurulumlara kolaylıkla yansıtılacak ve Siz bundan etkilenmeden çalışmanıza devam edebileceksiniz.
  • Bir diğer önemli Destek Maliyeti de personeldir. WebİGS yukarıda bahsettiğimiz donanım altyapısı Firmanızda kurulumu durumunda sürekli bir Sistem Destek personelini gerekli kılabilir ki bu da maliyetinizi önemli ölçüde arttırır.

    WebİGS Hosting Hizmeti kapsamında Sistem Desteği size sunulmaktadır; ek personele ihtiyacınız olmaz.

  • Yedekleme Desteği: Bir çok KOBİ, günlük yoğunlukları içinde yedeklemelerini almayı unutmaktadır veya bunun için doğru ve etkin bir altyapı kurmamışlardır. Eğer Hotmail veya Gmail gibi internet maili kullanıyorsanız yedeklemeyi veya bilginizi kaydetmeyi hiç düşünmezsiniz. Çünkü onlar Sizden habersiz sizin için yedeklenir. Aynı şekilde WebİGS sizin için operasyonel bilgilerinizi yedekleyerek saklar ve ihtiyaç halinde derhal geri yüklenmesine imkan verir...

    WebİGS Hosting Hizmeti kapsamında günlük yedeklemeleriniz otomatik olarak yapılır; ek personele veya işleme ihtiyacınız olmaz.

  • 7/24 Her Yerden Erişim: WebİGS size sunduğu kurumsal yetkilendirme ve kurumsal logo (bilgi kayıtları) takip altyapısının sunduğu güvenli ortamı ile internetten günün 24 saati erişebilmenize imkan verir. Dolayısıyla ihtiyaç halinde ofis dışında olsanız bile operasyonel bilgilerinize erişebilir ve işinizi yürütebilirsiniz.

Kısacası bu avantajları özetlersek ve WebİGS kullanıcı lisans maliyetine karşılık ciddi oranda bir tasarruf söz konusudur.

Maliyetiniz...

Tasarruflarınız...

WebİGS Lisans Ücreti (Yıllık) Sahip Olma Maliyeti
Donanım ve Sistem Lisans Maliyeti
Destek Personeli Maliyeti  (Yıllık)
Bakım Destek Maliyeti  (Yıllık)
Yedekleme Maliyeti  (Yıllık)
 

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular bölümünü yararlı buldunuz mu?