WebIGS Iş Güvenligi Takip Sistemi

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

WebİGS Genel Özellikleri

Bu dokümanda WebİGS'in yapısı, özellikleri ve kullanımı hakkında genel bilgileri bulabilirsiniz...

Kılavuzlar

WebİGS İş Güvenliği ve İşyeri Sağlığı Otomasyonu

İSG alanında çalışan yetkili kuruluşlar olan OSGB'lerin çalışma alanlarının genişliği, ofis ve saha kullanıcıların ihtiaçlarının farklılığı, farklı müşteri grupları veya sektörlere odaklanan OSGBlerin ihtiyaçlarının farklılğı, derlenen bilgilerin hacimsel olarak çokluğu ve farklılığı; bu iş alanı alanı üzerinden geliştirilen yazılım sistemleri için gerçek bir tasarım ve geliştirme zorluğu oluşturur. Değerlendirmesi zor olan bu faktörlere "OSGB" iş alanının nispeten yeni oluşu sebebiyle kullanıcıların "neye ihtiyaç duyduklarından" ve "tam olarak ne istedikleri" konularında tecrübesizlikleride eklenmektedir.

Ayrıca hızla değişen piyasa baskısı ve İSG alanında tecrübe kazanan kişi ve OSGB'lerin artarak değişen ihtiyaçlar bir "yazılıma" olan ihtiyacı gün ışığına çıkarsada

Genelde İş Güvenliği ve İşyeri Sağlığı  alanında geliştirilen  yazılımlar "bir uzmanın, bir veya birkaç işyeri içindeki çalışmalarını" hedefleyecek şekilde tasarlanmış yazılımlar olmaları, OSGB'lerin farklı ve kurumsal ihtiyaçlarını karşılamamaktadır. Kullanıcı kendine uygun görerek almış olduğu yazılımı öğrendikten sonra  "ilk korkusunu" yener ve ilk aşamada göremediği farklı ihtiyaçlarının olduğunu farkeder; bunlara çözüm arar. İşte bu noktada  başta  "sade ve yeterli"  olarak görünen yazılım "az bilgi tutan ve yetersiz" olur.

"Kullanılmaya başlanan bir sisteme yeni ihtiyaçlar eklemek  bitmiş bir apartmanı kaldırıp alına tuğla sıkıştırmaya benzer; zorluğu ve maliyeti tahminleri çok geçebilir".

Bilişimciler arasında kullanılan bu basit anlatım bile Size WebİGS'nin neden ilk aşamada bile geniş ve kapsamlı olarak tasarlanıp geliştirildiğini ifade edecektir.

Yukarıdaki ihtiyaç ve sorunlar göz önüne alınarak WebİGS, İş Güvenliği ve İşyeri Sağlığı alanıdaki  4 temel kullanıcı gurubunun ihtiyaçlarını birleştirerek "tek bir entegre" sistem olarak tasarlanıp geliştirillmişitir. Bu kullanıcı grupları şunlardır:

  • OSGB
  • İş Güvenlik Uzmanı
  • İşyeri Hekimi
  • Firma

WebİGS geniş yapısı ve ek erişim sistemleri ile OSGB'lere ihtiyaçlarına göre yapılanan merkezi bir bilgi işlem ve yönetim sistemi çözümü sunar. Geniş modül yapısı ile özellikle OSGBlerin tüm süreçlerini (OSGB-360) kapsayan WebİGS, Ek Erişim Sistemleri OSGB'lerin farklı çalışma alışkanlıklarına ve  kurumsal müşterilerinin ihtiyaç duydukları yönetim sistemi altyapısına "entegre" çözüm oluşturur.

 

 

Bu çerçevede WebIGS'nin etkin ve esnek bir sistem olması için,  OSGB'lerin tüm "iş yönetimi"ni kapsayan ve OSGB-360'ı oluşturulmuştur. OSGB-360 hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız. OSGB-360 süreçleri  WebİGS modülleri ve EK Erişim sistemlerine uygun şekilde dağıtılmış ve sistemin yapısı oluşturulmuştur.

WebİGS v2 özellikle OSGBnizin ihtiyaçlarını karşılayan "kapsamlı merkezi bilgi işlem sistemini" oluştururken ileride ihtiyaç duyabileceğiniz  Saha Personelinizin veya Kurumsal Müşterilerilerinizin özel ihtiyaçları için Ek Erişim Sistemleri geliştirilmiştir. Bu şekilde özellikle OSGB'lerin ileride olaşacak farklı ihtiyaçları WebİGS tarafından sorunsuzca karşılanacaktır.

Buna güzel bir örnek  Risk Analizi kayıtlarıdır.

Kurumsal Müşterilere hizmet vermeyi hedefleyen bir OSGB olarak sisteminizde tuttuğunuz müşterilerinize ait  "Risk Analizleri"nin son derece detaylı, farklı ama ilişkili bilgileride tutmasını istersiniz ki bunu Kurumsal Müşterilerinize  sunduğunuzda "profesyonel hizmet"iniz fark yaratsın.

Fakat diğer yandan sahada çalışan uzmanlarınızın "ayak üzerinde" bukadar detaylı çalışması mümkün olmayacak; onlar sade, az ama sadece kritik bilgiyi içeren bir Risk Analizi modülü isteyeceklerdir.

Bu durum OSGB içindeki iki farklı kullanıcı grubunun isteklerinin çatışmasıdır  ve  bir yazılımın içerik olarak aynı anda hem kapsamlı hemde  sade olması mümkün değildir.

WebİGS v2  OSGB'nizin "kapsamlı merkezi bilgi işlem sistemini" oluştururken detaylı bilgi tutar yani risk analizleri kayıtları kapsamlıdır.  Fakat sahadaki ihtiyaçları göz önüne alan WebİGS-CP sistemi içinde risk analizleri ekranları uzmanların ihtiyaçları doğrultusunda gizlenerek sadeleştiriilebilir; bu sadeleştirme  OSGB'nizin kurumsal olarak tutuğu bilgi hacmini düşürmez.  Uzman Sahadayken ihtiyacına ve ortamına göre ister WebİGS'ye (ana sistem) isterse WebİGS-CP ye giriş yapabilir.


WebİGS Demoları

WebİGS demolarına buradan ulaşabilirsiniz.

 


WebİGS ile OSGB’nizin İhtiyacına Göre Yapılanın

Geniş bir alt yapısı olan WebİGS, Ek Modülleri ve  Ek Erişim Sistemleri ile OSGB’nizin yapısına göre daha da genişleyebilir; OSGB’nizin ihtiyacına göre yapılandırılabilir.

WebİGS Ek Modülleri

Ek Erişim Modülleri  OSGB’nizin ihtiyacına göre sisteminize eklenebilercek modüllerdir.

  • Finansal Cari Muhasebe Modülü.
  • Ticari (Alım Satım) Modülü
  • İnsan Kaynakları Modülü
  • Patlamadan Korunma Modülü

WebİGS Ek Erişim Sistemleri

Ek Erişim Sistemleri  OSGB’nizin ihtiyacına göre sisteminize eklenebilercek sistemlerdir (ek yazılımlar).

  • WebİGS-MP Müşteri B2B Erişim Sistemi
  • WebİGS-CP Cep/Mobil Erişim Sistemi

Ek Erişim Sistemleri  WebİGS OSGB paketinin üzerine eklenir ve entegre olarak çalışır.


WebİGS-MP Müşteri B2B Erişim Sistemi

Özellikle Kurumsal Müşterilerle çalışan OSGBler bir yandan profesyonellik seviyelerini korumaya çalışırken bir diğer yandan da yapılan çalışmaları müşterilerine sürekli olarak raporlamak zorundadır. Bu da OSGB ve çalışanları üzerine daha fazla iş yükü ve stress getirmektedir.

Özellikle bu türlü müşterilerle çalışan OSGB'ler düşünülerek geliştirilen WebİGS-MP, Kurumsal Müşterilerilerinize kendi bilgilerine hızlı ve doğrudan erişim sağlar.

WebİGS içinde Kurumsal Müşterilerinize vereceği şifre ile Müşteriniz WebİGS-MP’den istedikleri zaman giriş yapıp kendi bilgilerine doğrudan erişebilecek; onlara sunacağınız profosyonel altyapı ile kendi bilgilerini sizi yormadan takip edebilecektir.

Sizin Kurumsal Müşterilerinize sunacağınız WebİGS-MP içinde Müşterileriniz kendi kayıtlarını  filitreleyebilir, sorgulayabilir, WebİGS-MP'nin Gelişmiş Arama özelliği ile çapraz sorgulama ve analizlerini yaparak risklerini daha etkin şekilde kontrol altına alabilirler.


WebİGS-CP Cep/Mobil Erişim Sistemi

Geniş ve detaylı alt yapısıyla WebİGS OSGB'nize benzersiz bir İSG Yönetim Sistemi ortamı sunmaktadır. Saha'da çalışan uzmanlarınız ise "ayaküzeri" derledikleri bilgileri hızla sisteme girmek isterler. İşletmenizin Saha Personelin kullanımını kolaylaştıracak şekilde özellikle Tabletler için düzenlenmiş WebİGS-CP sistemi ile sahada denetim yaparken anında bilgi giremelerini ve istedikleri bilgilere ulaşmalarını hızlandıracak şekilde düzenlenmiştir.

WebİGS sistemize entegre olarak çalışan ve aynı verileri paylaşan WebİGS-CP Saha Personelinize  sadece sahada yapılacak işlemlerle ilgili ekranları, sadece kritik bilgileri sunarak daha sade bir çalışma ortamı sunar.

 


WebİGS-CP ile sahadan girilen bilgileri, hemn arkasından  ofiste WebİGS ile açabilir; kayıtların geri kalan bilgilerini tamamlayabilir ve sahadaki personelinize destek online verebilirsiniz.


 

Hızlı, Erişimi Kolay, Pratik ve Kapsamlı

WebİGS  menüsünde kullanıcıya yardımcı olmak amacıyla çeşitli “Kılavuz”  formları bulunur. Kılavuz formlarının amacı kullanıcının ilgilendiği süreçle ilgili kullanabileceği formları kolay anlaşılır ve basit bir yapıda bir arada kullanıcıya sunmaktır.  Kılavuz Formları özellikle "yeni kullanıcıların" öğrenm süreçlerini kolaylaştırır; bir "hatırlatma" yapısı sunar.

Örneğin WebİGS’in Yeni Grişler ekranı  İşletmelerinizi tanımlama ve bilgilerini hızlı bir şekilden girebilmeniz için pratik bir klavuz oluşturur.  Yeni Grişler ekranindaki adımları teker teker izleyerek Firma bilgilerini derleyecek, Risk analizi öncesi, risk analizinde kullanabileceğiniz Tehlike, Önlem, Zarar  tanımlamarınızı gözden geçirebilecek ve İş Güvenliği ve  Sağlığı denetimlerinizi yapabileceksiniz.

 


 

Entegre ve Kurumsal

WebİGS’in ileri entegrasyonu sayesinde müşteri bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz.  WebİGS’nin GoogleMap entegrasyonu Size müşteri yerini kolayca gösterecek yeni müşterilerinizle etkin şekilde çalışabilmeniz için destek olacaktır.

 


WebİGS’nin sade ama detaylı ekranları ve kapsamlı veritabanı kurumsal seviyede bilgi tutmanıza imkan verirken pratikliği sayesinde hemen alışmanıza, yeni personelinizin kolayca uyum sağlamasına olanak sağlayarak etkinliğinizi arttırır.

WebİGS’in kayıtların sol tarafında size sunduğu “Detay Kayıt” linkleri ile hızla ilgili kayıtlara  erişebilir buralarda  entegrasyonu sayesinde müşteri bilgine kolayca ulaşabilir, kayıt girip düzenleyebilirsiniz; tabiki yetkiniz var is

 

Detay Kayıt Linki üzerine fare imlecini getirir getirmez otomatik açılan  popup ekranda detay kayıtları hızla görebilir; linke tıklayarak alt ekrana geçer ve isterseniz kayıtları düzenleyebilirsiniz..

WebİGS bu kadar pratiktir.


 

Esnek Bilgiye Erişim

WebİGS entegre altyapısı sayesinde size aradığınız bilgiye erişmede farklı yollar ve kolaylıklar sunar. WebİGS içinde hemen hemen her modülde olan bu Bilgiye Erişim yolları şunlardır:

  1. Detay Kayıt Linkleri
  2. Dinamik Menü
  3. Kayıt Filitreleme
  4. Genel Arama
  5. Gelişmiş Arama

 

WebİGS kullanıcının bu mekanizmaları bilmesi ve kullanması çalışmalarına hem hız hemde etkinlik kazandıracaktır

Detay Kayıt Linkleri

Detay Linkleri,  Liste Ekranlarının satırlarının sol tarafında bulunan linklerdir.  O kayıt için kritik olan ilgili tabloda, ana kayıtla ilgili  detay kayıtlarının size sayısını gösterir, ve eğer tıklandığı takdirde  filitrelenmiş bir şekilde gösterir.

Önemli Not: Detay Linkleri siz koullanıcı olarak detay tablosunu görmeye yetkili iseniz ekranda görünürler.

Örnek olarak ABC Demo Limited satırının solundaki İGS Planları detay linki  size ABC Demo ile ilgili 2 kayıt olduğunu söylemektedir.

Eğer fare imlecini bu "İGS Planları(2)" nin üzerine götürürseniz  tıklamanıza bile gerek kalmadan WebİGS size son 10 kaydı getirecek ve açılan Pop-up ekranda gösterecektir.

Eğer "İGS Planları(2)" linkini tıklarsanız WebİGS sizi alt ekrana götürerek  Ana kayıt ve ana kayıtla ilgili detayla kayıtlarını gösterecektir.

 

Dinamik Menü

WebİGSnin Dinamik Menü yapısı kullanıcılara sadece yetkileri dahilindeki ekranları göstererek işlerine odaklanmalarına yardımcı olur.

WebİGS'de Detay Linklerinde bulunan tabloların çoğuna doğrudan Menü üzerinden de ulaşabilirsiniz. Alt kayıtlara Menüden ulaştığınızda, bir "Ana Kayıt" (örn İşletme) seçmediğiniz için WebİGS size filitreleme yapmadan tüm kayıtları getirecektir. Örneğin Menüden İşletme Planı ekranına girdiğinizde  tüm işletmeler için oluşturulmuş işletme planlarına erişirsiniz. Aradığınız bir işletmenin kayıtları için Filitreleme veya Arama yapmanız gerekmektedir.

 

Kayıt Filitreleme

WebİGS  menüsünün altında bulunun filitre fonksiyonu ile kayıtları isteiğinize göre filitreleyebilir ve üzerlerinde çalışabilirsiniz.

Kayıt Filitreleme özelliği her Liste ekranında vardır..

 

Genel Arama

"Arancak Kelime" adıyla Kayıt Filiresinin hemen üzerindeki arama alanı ilgili tablo içindeki alanlar içinde genel bir arama yapmakta ve bulunan tüm kayıtları getirmektedir.

WebİGSi kullanıcının aradığı kayıtlara ulaşmasın sağlamak için tablolar içindeki alanlarda kısıtlama yapmamakta, tüm alanlar içinde arama yapmaktadır.

 

Gelişmiş Arama

WebİGS’nin  Gelişmiş Arama fonksiyonu üzerinde neredeyse veritanıdaki tüm veriler üzerinde çapraz sorgulamadetaylı veri analizi  çalışması yapabilir; sonuçları dışarı aktarabilir veya raporlayabilirsiniz.


Gelişmiş Arama özelliği her Liste ekranında vardır.

 

WebİGSnin Bilgiye Erişimdeki esnek yapısı kullanıcılara  tüm kayıtlar arasında çapraz sorgulama yapmalarına imkan veriri ve onlara detaylı analiz yapabilecekleri çalışma ortamı sunar.

 

 


Entegre Gantt Tabloları

WebİGS entegre Gantt tabloları sayesinde iş emirlerinizi kolayca takvim üzerinde göstererek sizin süreçleri daha kolay izlemenizi ve etkiniliğinizin artmasına yardımcı olur.

WebİGS İş Güvenliği Planı altında oluşturulan İş Emirlerini doğrudan takip etmeniz mümkün. Ayrıca her İş Emrini maliyetlendirerek özellikle İşletmenizin İş Güvence Planı kapsamında gerekli duyduğu harcama bütçesini daha doğru tespit edebilir ve kayıt altına alabilirsiniz.


WebİGS detaylı veritabanı ve entegre ekranları ile ISO9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti, OHSAS/ISO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Standartlarını destekler.

WebİGS Kayıtlara doğrudan doküman eklenerek önemli belge ve formların ilgili kayıtlar ile beraber saklanmasına imkan verir.


Esnek Risk Analizi

WebİGS bir İş Güvenliği ve Sağlık Planı kapsamında kapsamlı Risk Analizi yapmanza imkan verir.
WebİGS Risk Analizlerini otomatik olarak hesaplar ve renk koduyla işaretler. Kalite yapısı sayesinde tanımladığınız her bir risk için Kalite Faaliyeti talebi/kaydı  oluşturmanıza imkan sağlayarak Risk Yönetimi sürecini tamamiyle elektronik ortamda sürdürmenize imkan verir.


WebİGS Risk Analizleri ekranında Risk Matrisini otomatik olarak oluşturarak size daha etkin analiz ve risk kontrolü yapmanızı sağlar.

WebİGS Risk Analizleri ekranında Risk Matrisini (mavi üçgen) düğmesine basarak açıp kapatabilirsiniz.


WebİGS ile İşletmenizin Risklerini isterseniz filitreleyip yada hepsini birden yazıcıya gönderip  Risk Matrisi ile beraber bastırabilirsiniz.


Ayrıca WebİGS Risk Analizi kapsamında riski tanımlamada kulanacağınız Tehlike, Zarar ve Önlem tanımlamarını ihtiyacınız doğrultusunda düzenlemenize; hatta bu tanımlamaların hangi riskler içinde geçtiğini kolayca takip etmenize olanak verir.



Entegre Durum Tabloları Yönetimi

WebİGS’özellikle OSGB için bir yönetim sistemi olarak geliştirilmiştir. Bu sebeple WebİGSnin en önemli modüllerinden birisi Durum Tablolarıdır. Sistem içinde tanımlı 50'nin üzerinde grafik analizini derleyen Durum Tabloları ile online olarak anında durum tespiti yapabilirsiniz. İsterseniz kendi seçtiğiniz sistemde tanımlı onlarca analiz grafiklerinden kendi Durum Tablonuzu oluşturabilirsiniz.


 

 

Entegre  Kalite Yönetimi

WebİGS OSGB'nizin ileride ihtiyaç duyacağı Kalite Yönetim Sistemlerini şimdiden desteklemektedir. İş Güveliği ve Sağlık yönetiminin dışında içinde Kalite, Müşteri ve Doküman yönetiimi özelliklerini barındıran WebİGS  3 kalite sistemini destekler:

  • ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi,
  • ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi,
  • ISO 18001 (OHSAS) İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi

WebİGS’le  kendi işletmenizin kalite sisteminiz kapsamında veya İş Güvenliği ve Sağlık Planı çalışmaları kapsamında  oluşturduğunuz Risk, Kaza ve Sağlık Kontrolü kayıtlarından doğrudan  Düzeltici ve Önleyizi Faaliyeti  (DÖF) oluşturabilir, yapılan Toplantı Tutanaklarını kayıt altına alabilirsiniz.

 

WebİGS’le oluşturduğunuz  Faaliyet kayıtlarının  3-seviyeli Neden-Sonuç analizi yapabilir ve gruplayarak analiz edebilirsiniz.


Entegre  İş  Planlama

WebİGS hem kendi işletmenizin çalışmalarını (İş Planı) hemde müşterilerinizin İş Güvenliği ve Sağlık Planı çalışmalarını (İGS Planı) planlamanız 2 planlama modülü sunar.

İş Planlama  kayıtları altında istediğiniz kadar “Detay Kaydı” tanımlayabilir, yapılacak işlerinizi ve görev dağılımlarınızı belirleyek Kurumsal Planlamanızı oluşturabilirsiniz.


Entegre  Eğitim Yönetimi

WebİGS OSGB’lere ebtegre bir yapıda hem İşletmelere(Kurumsal Müşteri)  Verilen Eğitimler hemde  Genele (Bireysel) Açık Eğitimler olmak üzere 2 türlü Eğitim Yönetimi sunar.

WebİGS ile istediğiniz kadar Eğitim Tanımı oluşturabilir ve bu tanımlara farklı ücretlendirmeler tanımlayabilirsiniz. Ayrıca eğer isterseniz her Eğitim Tanımı için farklı Sertifika Şablonu oluşturabilir; belgeleri Kurumsal Müşterilerinize göre düzenleyebilirsiniz.


 

 

 


Entegre Müşteri İlişkileri Yönetim Sistemi Yapısı (CRM)

CRM altyapısı ve geniş veritabanı sayesinde WebİGS Müşteri ve diğer kontaklarınız için çok detaylı bilgi tutmanıza imkan sağlar ve satış ve müşteri takibi amacıyla bir başka CRM sistemi kullanmanıza ihtiyaç bırakmaz.

Zaman içinde müşteri veritabanınız oluştuğunda  Müşterilerinizi çeşitli kritiklere göre sınıflandırabilir müşteri yönetiminizdeki etkinliğinizi arttırabilirsiniz.


Geniş İşletme İGS Bilgi Tabanı

WebIGS işletmelerinizin Tehlike Sınıfına ve Personel sayılarına göre gerek duyacağınız İş güvenlik Uzmanı ve İşyeri Hekimi sayılarını otomatik olarak hesaplar ve OSGB veya Danışman olarak sizin bu işletmelere yapmış olduğunuz Uzman İGS Atamalarını takip eder.

Eğer Atama yapılmamış veya eksik yapılmışsa WebIGS sizi uyarır. Aşağıdaki “Tehikeli” (Sarı) sınıfındaki İşletmeye Henüz İşyeri Hekimi ve Sağlıkçı  atanmamış olduğu için WebIGS bu alanları dikkat çekecek şekilde işaretlemiştir (Kırmızı ).


WebİGS’nin geniş veritabanı işletmenizin CRM bilgilerine ek olarak İş Güvenliği ve Sağlığı hakkında gerek duyacağınız tüm bilgileri kaydetmenize imkan verir


İşletme İGS Bilgilerini tümünü birden görmek için tek yapmanız gereken ilgili kaydı yazıcıya göndermektir; WebİGS tüm bilgileri önce ekranda döküm formatında gösterir.

Tabiki dilerseniz yazdırabilirsiniz, hemde müşterinizin ofisinden.




İşletme İzin Belgeleri Takibi

İşletmelerinizin WebİGS’ye tanımladığınız izin belgelerini takip etmeniz son derece kolay.

İşlete izinleri ekranına gitdiğiniz zaman WebIGS günü yaklaşan iziner tiplerine ayırarak size sunar.


 

Geniş Raporlama İmkanı

WebIGS v2 ile Risk Analizlerini  veya  tüm Liste kayıtlardaki bilgileriniz WebİGS’nin  Filitreleme veya Geniş Arama fonksiyonları ile süzerek ihtiyacınıza göre raporlayabilirisniz.


Diyelimki çalışırkan 2 özelliğe Risk analizlerini filitrelediniz ve enranda çalışıyorsunuz. WebIGS Risk Matrisini analizlerin Risk Değeri, Olasılık ve Şiddet değerlerine göre dinamik olarak oluşturacaktır.

Eğer bu çalışma kayıtlarını yazdırmak istiyorsanız tekyapmanız gereken yazdıracağınız kayıtları seçmek ve yazıcıya göndermek; WebİGS risk kayıtlarınızı Dinamik Risk Matrisi ile birlikte yazdıracak..


WebIGS v2 içindeki özel Raporlama Modülleri ise size ilgili konuda Dinamik Raporlama imkanı sunar.

Menunün alt tarafındaki  Filitreleme fonksiyonu veya Gelişmiş Arama ile dinamik olarak filitreleyebileceğiniz  Raporlar özellikle , tanımlı grup kırılımları ve özet bilgileri ile sizlere takip ve müşteri raporlası alanında eşsiz kolaylıklar sağlar.


WebİGS ile CRM

Detaylı Müşteri İlişkileri Yönetimi

WebİGS'nin detaylı Kontak veritabanı ile Müşterileriniz Personel ve Tedarikcilerinizin bilgilerini kolayca ve detaylı bir şekilde saklayabilir; deperlendirebilir veya  eksik bilgisi olanları belirleyerek ayırabilirsiniz.

Müşteri Teklifleri

WebİGS'nin Teklif Modülü ile "Müşteri Teklifleriniz" önceden tanımlanmış farklı tekliflerden birini baz alarak hazırlayabilir ve sadece iki adımda yazıcdıan çıkartabilirsiniz....

...  Tabiki  heryerden, hatta müşterinizin ofisindeyken bile!


Sözleşme Yönetimi

Sözleşme Yönetimi Modülü ile farklı sözleşme türleri tanımlayıp bunları takibini ve basımını yapabilirsiniz. WebİGS içinde tanımlayabileceğiniz sözleşme tipleri şunlardır:

 

  • Müşteri Sözleşmesi
  • Personel Sözleşmesi
  • Tedarikçi Sözleşmesi

 

WebİGS'nin Sözleşme Modülü ile önceden vermiş  olduğunuz tekliflere sadece 2 dakika içinde Sözleşme Kaydı oluşturabilir ve çıktısını alarak müşterinize gönderebilirsiniz .

Müşteriniz teklifinizi hemen onaylarsa ne ala...

WebİGS ile o teklife istinaden bir Sözleşme kaydı oluşturabilir;  önceden tanımladığınız sözleşme tiplerinden birini seçerek 2 dakika içinde   Sözleşme kaydını ve Metnini hazırlayabilirsiniz...

Ofise dön... Sözleşme Hazırla...  Müşteriye geri götür...  Zaman ve Performan kaybına gerek yok...

Sözleşme Kaydını seç, yazıcıya gönder ...

.... WebİGS ile hepsi bukadar !...


Söleşme Metnini yazıcıya göndererek Sözleşme özeti ve Metnini bastırabilirsiniz.

 

 


WebİGS Saha Denetimi

Risk Analizi Formu ve Raporu

WebİGS'nin Saha Denetimleri Ekranı ile "Denetim" sürecinin en tepesinde Maruziyet, Ölçümler, Uygunsuzluk, Risk  ve ilgili Dokümantasyonu birleştirerek sahada Denetçinin bu kayıtlarıda hızla oluşturmasına imkan verir.



WebİGS İş Güvenliği Otomasyonu

Risk Analizi Formu ve Raporu

WebIGS v2 ile Risk Analizlerini  Liste veya Form şeklinde Müşterinizin çalışma şekline göre raporlayabilirisniz.

 


2-boyutlu  5x5 Matris Tablosuyla Risk Analizi

 


3-boyutlu  6x5x7 Matris tablosuyla Kinney Risk Analizi

 


Diyelimki çalışırkan 2 özelliğe Risk analizlerini filitrelediniz ve enranda çalışıyorsunuz. WebIGS Risk Matrisini analizlerin Risk Değeri, Olasılık ve Şiddet değerlerine göre dinamik olarak oluşturacaktır.

Eğer bu çalışma kayıtlarını yazdırmak istiyorsanız tekyapmanız gereken yazdıracağınız kayıtları seçmek ve yazıcıya göndermek; WebİGS risk kayıtlarınızı Dinamik Risk Matrisi ile birlikte yazdıracak..

WebİGS’nin liste ekranlarından dinamik olarak yapacağınız sorgu ve raporlamalara ek olarak bulunan standart raporların bazıları şunlardır:

  • Risk Analizi Takip Raporu
  • Risk Analizi İyileştirme Raporu
  • Risk Analizi Mevzuatları Raporu
  • Risk Analizi Raporu-Form Baskı




Patlamadan Korunma Raporu

WebİGS'nin Patlamadan Korunma Ek Modülü ile oldukça karmaşık ve İş Güvenlik Uzmanı için "Riskli (!)" olabilecek Patlamadan Korunma Raporunun hazırlanması sürecinin gerekli bilgileri en ekin ve eksiz şekilde derleyin, takip edebilir ve raporu hazırlayabilirsiniz...

…ister Ofisten ister Sahadan!

 




Detaylı Tatbikat Planlama

WebİGS'nin Tatbikat Planlama Modülü size oldukça karmaşık ve riskli olabilecek Tatbikatlarınızı planlama ve maliyetlendirme imkanı sağlar.

Çoklu fakat birbirine bağlantılı tatbikatları planlamanıza imkan veren WebIGS Tatbikat Modülü ile yıllık tatbikatlarınızı planlayıp gerekli kaynak planlamasını önceden oluşturabilirsiniz.



WebİGS İşyeri Sağlığı Otomasyonu

Sağlık Kontrol Raporu

WebIGS  İşyeri Hekimlerine ve sağlık personeline oldukça kapsamlı ama pratik bir Sağlık Kontrolü kayıt alt yapısı sunar.

Seçim alanları çoktan seçmelli olup kullanımı pratiktir ve kendi detaylarınızı ekleyerek kendi bulgu / tanı kütüphanenizi oluşturabilirsiniz.


WebIGS’nin  Sağlık Kontrolü girişinin  en önemli tabları olan  “Kontrol” ve “Istenen (Laboratuar) Kontroller” tabları özellikle  İş yeri hekiminin bilgi girişini kolaylaştırmak için mümkün oranda pratikleştirilmiştir.

 

 


WebİGS ile oluşturduğunuz Sağlık Kontrolünü  hemen yazıcıya gönderebilir yada  menudeki  bir diğer rapor seçeği olan “Sağlık Kontrolleri Raporları”ndan filitreleyerek süzebilir ve toplu yazdırma yapabilirsiniz.




Sağlık Muayene Raporu


Anamnez

WebİGS Anamnezler modülü Personelin/Hasta Sağlık Geçmişi hakkında detaylı bilgi tutmanıza imkan sunar.


Bir Personel veya Hasta için  bir den fazla Anamnez kaydı oluşturabilirsiniz WebİGS sizi bu konuda kısıtalamaz. Bu şekilde 2-3 yııllık periodlarda kapsamlı sağlık kontrolü yapabilir; Anamler oluşturarak daha önceki kayıtları değiştirmeden sağlık geçmişlerini saklayabilirsiniz.

WebİGS Anamnez kayıtlarını Firma, Personel ve Tarih sırasıyla getirerek  tüm kayıtlara kolayca ulaşmanıza yardımcı olacaktır.


WebİGS Anamnezler liste ekranında size bir personel için oluşturulmuş tüm anamnesleri ve o personel için açılmış tüm Sağlık Kontrolü, Aşı, Sevk ve İstiratler, Meslek Hastalıkları ve Hemşirelik Hizmetleri gibi detay kayıtlarını kolayca gösterir kayıtlarını gösterir; bunun için ilgili anamnez kaydının solundaki  DetayKayıt Linklerinin üzerine fareyi götürmeniz veya tıklamanız yeterli; WebİGS size son 10 kaydı popup ekranında getirecek yada sizi doğrudan ilgili detay kayıtlarına götürecektir.


Anamneze üzerinden Personelin Sağlık Kontrolleri kayıtlarını Popup ekranı olarak görünümü.

Anamneze üzerinden tıklayarak Personelin Sağlık Kontrolleri kayıtlarının detaylarlarinin görünümü.



 

 

 

 


 


 

Eğitim Kılavuzları

WebİGS Eğitim Kılavuzlarını yararlı buldunuz mu?
 

Eğitim Videoları

WebİGS Eğitim Videolarını yararlı buldunuz mu?
 

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular bölümünü yararlı buldunuz mu?