WebIGS Iş Güvenligi Takip Sistemi

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

WebİGS'de diğer yazılımlara göre daha fazla içerik var!. Bu durum kullanıcıyı korkutmaz mı?

Evet, ilk başta her yeni sistem karışık gelebilir ve kullanıcıyı korkutabilir.


Fakat kullanıcılarınız WebİGS'nin standart ekran yapılarına ve bilgiye erişim araçlarını kısa sürede alışacak ve bilgiye hakim olmaya başlayacaklar. WebİGS görünenin aksine sonderece "düzenli" ve "standart" hazırlanmış bir sistemdir ve bu yapısı kullnıcıların hemen uyum sağlamasına imkan verir.  Sadece 1 saat kurcalamalamaları yeterlidir ve bu tecrübelerimizle sabittir.

Bilgi İşlem veya Yazılım geliştirme alanında tecrübeli Kullanıcılar arasında yaygın olarak kullanılan bir söz vardır:

"Yazılımın eksiği olmasın fazlası olsun!"

Bunun sebebi yazılım tamamlandıktan sonra içinde bazı değişiklikleri veya eklemeri yapmak "bitmiş bir binayı kaldırıp altına tuğla sıkıştırmak" kadar zordur.

 

Burada asıl vurgulanması gereken şey kullanıcılarınızın bilgi işlemli bir sisteme alıştıklarından sonra fark editp ihtiyaç duyacağınız diğer fonksiyon ve ek olarak tutmak istiyeceğiniz yeni bilgilerin sistem eklenebilmesidir.

WebİGS, daha en baştan "geniş kapsamlı" bir sistem olarak tasarlandığı için ileride kesinlikle ihtiyaç duyacağınız bazı detayları - ilk başta size kalabalık gibi görünsede - veya gerekli altyapıları içeriyor olacak; eklenmesi WebİGS için büyük bir sorun teşkil etmeyecektir sorun teşkil etmeyecektir.

Bunun aksine "sade" ve "daha az bilgi" ile size net olarak görünen yazılımlarda bu geçiş, tüm alt yapının baştan değiştirilmesi gerektiği için zor veya imkansız olabilir; ekranda gördüğünüz sadelik yerini karmaşaya bırakacaktır.


 

 

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular bölümünü yararlı buldunuz mu?