WebIGS Iş Güvenligi Takip Sistemi

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Demonuzu incelerken yer yer kesintiler olabiliyor. Neden?

Kesintilerin farklı sebebpleri olabilir.

Eğer WebİGS'nin yeni güncellemelerin yüklemeleri sırasında  Demomuzu inceliyor olursanız  programlar yüklerinirken malesef sayfaları açamayabilir veya pek çok sayfada bir anda hata ile  karşılaşabilirsiniz. Fakat bu aksaklıklar geçicidir.  
WebİGS ara yüklemeler yaklaşık 5-10 dakika; daha kapsamlı yüklemeler yaklaşık 1 saat kadar sürebilmektedir.  Yükleme sonrasında sayfalara sorunsuz ulaşabilmeniz gerekir.  Eğer sorun 15 dakikadan fazla devam ederse internet gezgininizin gecici hafızasını temizleyin; takılma oluşmuş olabilir.

Ayrıca önemli bir etken de kullandığınız interenet gezgininizin olabilir. Özellikle Internet Explorer'da takılmalar ve hafızadan sorunlu ekranları görme gibi sorunlarla çok karşılaşıyoruz.

WebİGS kullanımı için özellille Google Chrome veya Firefox'u kullanmanızı öneririz.

Hükümetin uyguladığı "İnternet kullanıcılarını İzleme Politikasından"  dolayı TürkTelekom erişimleri DNS sorguları oldukça yavaşlamış ve bazı bölgelerde belirli saatlerde yoğunluktan dolayı geçici kesilmelere sebep olabilmektedir.

Lütfen sorun, şikayet veya önerilerinizi  ekranın sağ üst kenarındaki "Sorun Bildir" linkine taklayarak bize gönderin; en kısa sürede size döneceğiz.

Müşteri kurulumlarının güncellemeleri hakkında detaylar için bu sayfayı ziyaret ediniz.



 

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular bölümünü yararlı buldunuz mu?
 

Duyurular

2012 yılında ilk çıktığından beri WebİGS'nin visyonun parçası ve çekirdek modüllerinden birisi olan Kalite Yönetimi artık bakanlığın yeni OSGB yönetmeliğinde şartlardan biri...

Bu düzenlemeye göre WebİGS kullanmayan, başka yazılım kullanan OSGB'ler kendilerine yeniden kalite yönetimi içeren bir yazılım arayışına geçmek zorunda kalabilirler...

WebİGS içinde oldukça kapsamlı yönetilen kalite çalışmaları hem dijital ortamda daha etkin bir çalışma ortamı sunuyor hemde OSGBlerin dokümantasyon yükünü azaltıyor...