WebIGS Iş Güvenligi Takip Sistemi

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

WebİGS'nin bir ERP sistemi olması ne demek?

İngilizceden gelme bir terim olan ERP, bir yazılım sisteminin, o sektörde kısaca "Kurumsal Kaynak Planlaması ve Yönetimi" yapılabilecek kadar geniş kapsamlı ve  esnek tasarlanmış olduğunun göstergesidir.

Bir başka deyişle ERP yazılımınız işletmenizi kurumsal bir yapıda yönetmeniz için gerekli tüm temel şüreçleri destekleyecek modül ve araçlar "entegre bir yapıda", "tek bir yazılım" olarak içermelidir.

İşletmeniz büyüdükçe yazılım içindeki çeşitli fonksiyonlara duyduğunuz ihtiyaç artacak; eğer kullandığınız yazılım küçük ölçekli olarak tasarlanmışsa bu yazılım işinizi görmeyecektir. Bu durumda ihtiyaç duyduğunuz noktaları  kapatmak için ya başka bir yazılım kullanmaya başlayacaksınız ve bilgileriniz arasında kopukluklar olacak yada tamamıyla yeni bir yazılıma geçmeye çalışacaksınız ki bu da işinizi zorlaştıracak; zaman içinde derlediğiniz bilgilerinizin yeni yapıya aktarımında sorunlar ve hatta kayıplar oluşturabilecektir .

Bu sebeple bir ERP yazilimi olan WebİGS, sadece bir İş Güvenlik uzmanı, İş yeri Hekimi yazılımının ötesinde,  bir OSGB'nin faaliyet süreçleri içerisinde ihtiyaç duyacağı tüm araç ve donanımları entegre bir yapıda sunmakta; onlara ilk günden kurumsal bir otomasyon ortamı sunarak  ileride karşılaşacakları bir çok olumsuzluktan kurtarmaktadır.

 

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular bölümünü yararlı buldunuz mu?