WebIGS Iş Güvenligi Takip Sistemi

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

WebİGS-CM Cep/Mobil Erişim Sistemleri

WebİGS Mobil/Cep Erişim Portalı

 

 

 

 

 

 

WebİGS İş Güvenliği Takip Sisteminizi, ihtiyacınız doğrultusunda WebİGS-CM Cep/Mobil Erişim Portalleri (Web uyumlu tüm Cep Telefonu, Tablet PC, El Terminalleri) ile genişletebilir; tahsilatlarınız sırasında doğrudan bilgi girişi yapabilirsiniz.

Kısaca WebİGS-CM dediğimiz WebİGS-Cep ve WebİGS-Mobil Ek Modülleri işletmenizin ortamına ve çalışma yapınıza göre WebIGS Sisteminize mobil genişleme imkanı sunar.

 

WebIGS-Mobil Ekranları

Özellikle Tablet ve Cep telefonlarına göre düzenlenen Menü ve Ekran yapısı ile sadece İş Güvenliği ve İşyeri Hekimliği fonksiyonlarını içeren WebIGS-Mobil sisteminin amacı sahada kullanıcıya kolay, esnek ve uzaktan(sahadan) bilgi erişimi sağlamakdır.

WebIGS-Mobil Uzman ve Hekimlerin kullanacakları tüm ekranları birebir içererek eşisiz çalışma ve hareket kabiliyeti sağlar.  WebİGS-Mobil Türkçe ve İngilizce dillerini desteklemektedir.

 


 


WebIGS-Cep Ekranları

Özellikle  İş Güvenliği uzmanlarının saha çalışmaları için geliştirlen WebIGS-Cep Akıllı Telefon Ek Sistemi kritik bilgilerinize doğrudan erişmenize imkan oluşturur..

WebİGS-Cep özellikle Akıllı Telefonların küçük ekran boyutlarına göre düzenlenmiş ekranlarıyla, sadece kritik bilgileri içerecek şekilde pratikleştirilmiş WebİGS modüllerini içermektedir.

WebİGS-Cep sahadayken doğrudan ilgili kayıtlara ulaşabilir; Saha Çalışması, Risk Analizi, Uygunsuzluk, İş Kazası gibi kritik kayıtları doğrudan oluşturabilirsiniz.

WebİGS-Cep saha denetimin sırasında belirlediğiniz Risk Gruplarından doğrudan toplu olarak risk tanımlamanıza imkan verir. WebİGS-Cep Türkçe ve İngilizce dillerini desteklemektedir.