WebIGS Iş Güvenligi Takip Sistemi

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

WebİGS-CM Cep/Mobil Erişim Sistemleri

WebİGS Mobil/Cep Erişim Portalı

 

 

 

 

 

 

WebİGS İş Güvenliği Takip Sisteminizi, ihtiyacınız doğrultusunda WebİGS-CM Cep/Mobil Erişim Portalleri (Web uyumlu tüm Cep Telefonu, Tablet PC, El Terminalleri) ile genişletebilir; tahsilatlarınız sırasında doğrudan bilgi girişi yapabilirsiniz.

Kısaca WebİGS-CM dediğimiz WebİGS-Cep ve WebİGS-Mobil Ek Modülleri işletmenizin ortamına ve çalışma yapınıza göre WebIGS Sisteminize mobil genişleme imkanı sunar.

 

WebIGS-Mobil Ekranları

Özellikle Tablet ve Cep telefonlarına göre düzenlenen Menü ve Ekran yapısı ile sadece İş Güvenliği ve İşyeri Hekimliği fonksiyonlarını içeren WebIGS-Mobil sisteminin amacı sahada kullanıcıya kolay, esnek ve uzaktan(sahadan) bilgi erişimi sağlamakdır.

WebIGS-Mobil Uzman ve Hekimlerin kullanacakları tüm ekranları birebir içererek eşisiz çalışma ve hareket kabiliyeti sağlar.  WebİGS-Mobil Türkçe ve İngilizce dillerini desteklemektedir.

 


 


WebIGS-Cep Ekranları

Özellikle  İş Güvenliği uzmanlarının saha çalışmaları için geliştirlen WebIGS-Cep Akıllı Telefon Ek Sistemi kritik bilgilerinize doğrudan erişmenize imkan oluşturur..

WebİGS-Cep özellikle Akıllı Telefonların küçük ekran boyutlarına göre düzenlenmiş ekranlarıyla, sadece kritik bilgileri içerecek şekilde pratikleştirilmiş WebİGS modüllerini içermektedir.

WebİGS-Cep sahadayken doğrudan ilgili kayıtlara ulaşabilir; Saha Çalışması, Risk Analizi, Uygunsuzluk, İş Kazası gibi kritik kayıtları doğrudan oluşturabilirsiniz.

WebİGS-Cep saha denetimin sırasında belirlediğiniz Risk Gruplarından doğrudan toplu olarak risk tanımlamanıza imkan verir. WebİGS-Cep Türkçe ve İngilizce dillerini desteklemektedir.

 

 

 

 

 

Duyurular

2012 yılında ilk çıktığından beri WebİGS'nin visyonun parçası ve çekirdek modüllerinden birisi olan Kalite Yönetimi artık bakanlığın yeni OSGB yönetmeliğinde şartlardan biri...

Bu düzenlemeye göre WebİGS kullanmayan, başka yazılım kullanan OSGB'ler kendilerine yeniden kalite yönetimi içeren bir yazılım arayışına geçmek zorunda kalabilirler...

WebİGS içinde oldukça kapsamlı yönetilen kalite çalışmaları hem dijital ortamda daha etkin bir çalışma ortamı sunuyor hemde OSGBlerin dokümantasyon yükünü azaltıyor...